Снимка:  Булфото, архивРедактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Премиерът Бойко Борисов коментира мерките за спиране

...
Снимка:  Булфото, архивРедактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПремиерът Бойко Борисов коментира мерките за спиране
Коментари Харесай

Борисов: С народа няма да си играем на жмичка. Голям герой ли си, ако заобиколиш КПП-то и заразиш близките си?

Снимка:  Булфото, списък

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Премиерът Бойко Борисов разяснява ограниченията за прекъсване на придвижването сред градовете и слагането на КПП-та на границите им. Думите му бяха в отговор на публицист, съгласно който ограниченията не са идентични в огромните и дребните обитаеми места, където сходен надзор няма.

" Ние с българския народ не си играем на жмичка. Ние не сме построили барикади. Ние сме поставили по няколко служители на реда, които да припомнят на хората, че придвижването сред градовете не е потребно. Аз разгадавам, и по тази причина всяка моя дума стартира с " апелирам българските жители ". Ами в случай че имаш джипка, можеш да обиколиш през полето и да отидеш където искаш. Ние разчитаме на съзнанието на хората, на дисциплината, на груповата отговорност. А не, че ще можеш да обиколиш барикадата. Голям воин ли си? Направи го, ще заразиш околните си ", сподели той.

" Австрия разгласи, че ще разхлаби ограниченията, само че кои ограничения? Ще отварят дребните магазинчета. А ние не сме ги затваряли. Трябва да има ред. Фризьорския салон - човек по човек, единия излиза, другия влиза. Да, не е този оборот, не е да направи хората по-богати. Но това знамение би трябвало да му се откри лек. Ключовата дума е лекарство, имаме ли лекарство изобщо няма да ги запитвам щаба.  По-добре да ме намразят толкоз, че да не желаят да ме видят, само че единственото работещо нещо сега е да бъдем дисциплинирани. Дет` се вика 2-3 седмици - до тогава ще знаем защо става въпрос ", сподели още той.

" Коронавирусът подрежда доста неща. За страдание гинат хора, ще загинат и такива пакети като този за подвижност. Както въздухът се почисти, нека и тези бюрократщини и решения в интерес на една или друга страна измежду рецесията няма да ги има. Кризата ни подреди ", разяснява министър председателят.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР